We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects




Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


SaLuSa 4-3-2011

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

Friday 1 July 2011

29.jūnijs/2011

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


29.jūnijs/2011



Sveicieni no Federācijas:


Pašlaik uz jūsu pasaules notiek dažādi notikumi par spīti tam, ka daudzi šaubāties, vai vispār kaut kas virzās uz priekšu. Mēs varam tikai apstiprināt- mēs esam uz ceļa un viss notiek tieši tā kā plānots.

Daudzi meklē atbildes jautājumam- kas patlaban notiek, bet vēl citi jūtas pilnīgi satriekti. Par šīm lietām mēs nerunāsim. Mēs tikai lūdzam, lai jūs paliktu koncentrēti uz pašlaik darāmo darbu. Mēs lūdzam jūs sūtīt mīlestību tās vistīrākajā un intensīvākajā formā saviem līderiem, jo tie pašlaik apsver pēdējos Atklāšanas soļus. Tā tiks iedvesmota tālākā kustība, jo jūsu nodoma spēks rada jūsu realitāti.

Atlikušajā laikā līdz atklāšanas faktam, mēs lūdzam jūs izplatīt ziņas pēc iespējas diplomātiskāk un precīzāk, jo zināt taču, ka ļoti lielam cilvēku skaitam nav ne mazākās nojausmas par to, kas vispār notiek un kam ir jānotiek. Pēc Atklāšanas notikuma mēs lūdzam jūs trīskāršot savas pūles un centienus, jo Atklāšanas akts pats par sevi būs lozungs un jums būs jāspēj tas „nosargāt”.

Tas atkarīgs no jums. Kad, tas notiks, jūs to zināsiet pavisam noteikti. Kļūdu nebūs. Mūsu pārstāvji jau atrodas jūsu vidū un ieņem vietas, lai izteiktu paziņojumu. „Plaisas dambī” kļuvušas nesalabojamas un tikai pieaug skaitā un spēkā, kā arī informācijas kvalitātē.

Mēs zinām, cik grūti daudzu gadu garumā bija kāpumi un kritumi šajā atklāšanas procesā. Bet laiks ir beidzies (iztecējis) un mēs esam pārliecināti par to, ka nekāda kara darbība, kas varētu sekot pēc paziņojuma, nenotiks; un ja nu- tad mēs to spēsim apvaldīt. Jūsu īstais „tests” kā Gaismas darbiniekiem būs spēja nomierināt bailes cilvēkos, kuriem nav ne mazākās jausmas, ka šis process tika gatavots jau tik ilgu laiku. Baiļu dzēšanas atslēga ir- informācija un zināšanās. Patiesības lāpa samazina cilvēku prātos bailes. Pēc Atklāšanas jums nebūs jāstāv uz tribīnes un mūs jāpiesauc vai jāpielūdz. Viss būs zināms un saprotams. Jums tikai būs jāvēršas pie tiem, kuri nejūtas droši vai izjutīs bailes un jāparāda tiem tie avoti un zināšanas, kādas ir jums jau daudzu gadu garumā, lai arī šie cilvēki varētu padzerties no zināšanu un informācijas avota, kas ļāvuši jums izprast mūsu labvēlību, cilvēkmīlestību un labsirdību.

Pēc tam mēs ļoti diplomātiski pārbaudīsim Atklāšanas ūdeņus, kļūstot redzami un saskatāmi. Tad sāksim savstarpējās sapratnes, cieņas, laipnības un mīlestības procesu. Tie, kuri darbosies vienatnē, varēs Patiesības lāpu pasniegt nedrošajiem un nepārliecinātajiem. Bet līdz visam šim laikam, par kuru tikko runājām, jums jāuzņemas atbildība par savām zināšanām. Sāciet un dariet visu Mīlestībā un Laipnībā pret visiem.


Esiet mierā.



Channeler: Wanderer of the Skyes



 Talessians Reality




„Daži no jums zina mūs, daži nē.
Daži no jums baidās mūs, bet daži laipni sveic mūs.
Tiešām, neatkarīgi no jūsu domām, mēs joprojām piedāvājam mūsu mīlestību un sirsnīgu līdzjūtību visiem un ikvienam no jums.
Mēs veidojam labsirdīgu zvaigžņu kultūras apvienību-Stelliešus. Un mēs šeit bijām kopš cilvēces sākuma.
Kosmosa kuģu parādīšanās jūsu debesīs, ne tikai pierāda mūsu vēsturisko un antīko attiecību ar seno cilvēci, bet arī ir simbols patiesībai mūsdienu cilvēcei un nozīmē mūsu kolektīvo vēsturi ar cilvēci.
Ziņojums un vēstījums ar kuru mēs sazināmies patlaban ir tas, lai visas cilvēces kultūras nācijas saprastu, ka Zvaigžņu Nācijas mīl jūs visus un cer, ka drīz kādu dienu būs laipni lūgti jūsu sabiedrībās kā draugi.
Galu galā mēs nepiespiedīsim jums pieņemt lēmumus, tas ir pret mūsu kosmiskiem likumiem, iejaukties cilvēku brīvā gribā un garīgā attīstībā.
Mēs tikai lūdzam jums ieskatīties savās sirdīs lai zinātu taisnību un uzņemtu mūs kā draugus.
Sargieties no jebkādas nepatiesas zvaigžņveidīgas parādīšanās, tādas kā, piemēram, kuģi, it īpaši ja tie draud ar vardarbību un ir šausmīgi pēc dabas, jo tie būs elites/sazvērnieku grupas mēģinājumi ievainot mūsu kolektīvo draudzību.
Tika veiktas pusmilitāras operācijas, kad tika nozagti daži no mūsu zvaigžņu kuģiem. Parasti apšaudot tos un izsaucot avārijas un tad tehnoloģijas tiek pārkonstruētas, lai viņu centienus darītu labākus.
Tās pašas grupas ir tie paši, kas ir sagūstījuši izdzīvojušos zvaigžņu kuģu okupantus un tur viņus apcietinājumā piespiežot tiem asistēt korumpētos zinātniekus un tehniķus.
Daudzas no jūsu nolaupīšanām, faktiski tika cilvēku veiktas, izmantojot šīs tehnoloģijas, lai psiholoģiski ietekmētu mūsu kontaktēšanos un radītu bailes un neuzticību.
Tāpat pusmilitāras grupas arī pieliek roku dezinformācijas izplatīšanai par zvaigžņu cilvēkiem, lai sabiedrību nodrošinātu apjukumā, dusmās un nobijušos.
Mūsu nākotnes mērķis, kad jūs esat gatavi un vairs nebūsiet egoistisko līderu un militāro prātu pakļāvībā, ir draudzīgi izturēties pret ikkatru no jums un sveikt jūs zvaigžņu federācijā. Zvaigžņu Nācijā.
Ziņas par jūsu seno vēsturi ir ar daudzām nepatiesībām pildītas, kas ir jūsu vēstures patiesība. Tā tika militāro, reliģisko un politisko iemeslu dēļ pārrakstīta.
Jau daudzus gadus mēs mēģinājām sadarboties ar jūsu valdībām, līderiem, militāriem un ekonomiskās ietekmes cilvēkiem, kas bieži vien tiek attiecināti kā sazvērnieku grupas.
Mēs neierobežojām mūsu centienus uz kādu konkrētu tautu un neskatoties uz mūsu pūliņiem, mēs nespējām panākt abpusēji izdevīgu sadarbības formu.
Mūsu spēcīgākais centiens nāca līdz ar četru jūsu valdības vienošanos: ASV, PSRS, Ķīnas Tautas Republiku un Eiropu 1964. gada aprīlī. Šī vienošanās tika nožēlojami atstāta novārtā un manipulēta ar sazvērnieku grupas darbiniekiem. Valsts varas un ietekmes cilvēks vairāk nosvērās uz pasaules kundzību. Līdz 2005. gada septembrim. Tajā laikā, pēc nogurdinošiem mēģinājumiem novērst slepenos mēģinājumus nozagt mūsu tehnoloģijas un pastāvīgi zagt mūsu kontakta izveidošanas mēģinājumus ar cilvēci, mēs sākām atzīt par spēkā neesošu 41 gadu vecu līgumu.
Daudzas tehnoloģijas, kuras jūs šodien redzat bija Zvaigžņu Nācijas dāvanas, kas tika dotas, lai nodrošinātu jūsu kolektīvo attīstību attīstītā civilizācijā, lai būtu spējīgi piebiedroties jūsu galaktikas starpzvaigžņu kultūrām. Tas viss tika apspriests 1964. gada līgumā.
Militāras organizācijas, tostarp attiecībās ar valsti vai slepenas, pie katras iespējas uzbruka mūsu cilvēkiem. Kā arī apgrūtināja mums kalpošanu Zemei, neatkarīgi no iegūtās garīgās saglabāšanas.
Ļaujiet mums šodien atgriezties pie miermīlīgas sadarbības un atklāta dialoga. Šodien mēs vaicājam jūsu valdībām, lēmumu pieņēmējiem, publiskiem vai slepeniem, godīgiem vai negodīgiem sākt pilnīgu sabiedrības Atklāšanas procesu ar Stelliešu kultūrām, apmeklējumiem un tehnoloģijām. Mēs jūtam, ka uz šo laiku, cilvēku būtnes ir gatavas taisnības saņemšanai. Agrāk mūsu mijiedarbība ar cilvēkiem bija neveiksmīga egoistiski domājošo un korumpēto indivīdu dēļ.
Piemērs: sazvērnieku grupas, burvji, mācītāji, daži uzņēmēji un militāristi, visi kopā saskaņoti strādājošie, lai sabiedrībai un labas gribas cilvēkiem liegtu zināšanas par Stelliešu patiesību. Tā atkal tika balstīta uz bailēm.
Globālā sabiedrība peldas bailēs, un tas bija tās pašas elites grupas organizētas, kas apzīmēja mūs kā ļaunus. Viņi sponsorēja daudzas Holivudas filmas attēlot mūs kā masu slepkavības monstrus, kas ir izslāpuši pēc cilvēku asinīm.
Tradicionāli runājot, mēs bijām nepiedienīgi apzīmēti par NLO, Nezināmiem Lidojošiem Objektiem, citplanētiešiem, ārpuszemes bioloģiskām vienībām un kā nožēlojamajiem svešiniekiem. Visi šie apzīmējumi ir balstīti baiļu taktikas pamatā, lai attālinātu mūs no labas gribas un ticības cilvēkiem. Mēs esam tādi paši cilvēki kā jūs. Jūs esat cilvēkveidīgi ļaudis, mēs esam zvaigžņu ļaudis. Stelliešu ļaudis.
Šādā domāšanas veidā, mēs labāk dodam priekšroku terminiem: Stellieši, Zvaigžņu cilvēki, Zvaigžņu apmeklētāji. Jūs nespētu baudīt, ja jūs sauktu par primitīviem vai pārmutējošiem primātiem. Un mēs nebaudām jēdzienus, kā svešiniekus un ārpuszemes iemītniekus. Ilgstoša šo terminu izmantošana liecina par kūtru un nekompetentu domāšanu. Tāpat arī mūsu Zvaigžņu kuģi un kuģīši nav NLO. Tie ir Zvaigžņu kuģi un Zvaigžņu kuģīši.
Zvaigžņu kuģus var uzskatīt par daudz lielākiem, nekā Zvaigžņu kuģīšus. Visi no tiem ir progresīvas lidojošas mašīnas, kas ietver sarežģītas zinātniskās un garīgās zināšanas, lai pārvaldītu smalkas un dabiskās enerģijas laukumus, saistībā ar kompozīto pasauli.
Mūsu zvaigžņu kuģi ir zinātniski un vizuāli brīvās enerģijas un antigravitācijas sistēmas darba pierādījumi, kas ir pieejami zinātnēs un tehnoloģijās.
Jūsu enerģijas konglomerāti nebūs apmierināti ar mūsu ierašanos un klātbūtni. Brīvā enerģija bija pieejama uz kādu brīdi un tika turēta no jums, lai darītu bagātākas un piebarotas ar varas spējām,  sazvērnieku grupas. Mēs ceram ka drīz, kādu dienu mēs varēsim dalīties ar jums savās tehnoloģijās un daudz kur citur.
Vairs nav nepieciešamības turpmāk piesārņot planētu Zemi, ja reiz brīvās enerģijas, nulles punkta enerģijas ierīces ir publiski pieejamas.
Cilvēku sugas: Homo Sapiens tika ģenētiskas mutācijas dēļ izveidotas, izmantojot pieejamos primātus un papildinot šo pamata sastāvu ar viņu ģenētisko materiālu. Tiklīdz tika radītas oriģinālas cilvēku versijas, kurām mēs veicām periodiskus uzlabojumus, lai būtnei ļautu augt un attīstīties, bet ne tikai zinātniskā raksturojumā, iemeslā, skaistumā un izturībā, bet arī svarīgā garīgā īpašībā: mīlestībā, līdzjūtībā un morālē.
Jāteic, ka visas jūsu reliģijas, visas jūsu ticības ir cēlušās no neparasta avota ar kuru mēs dalījāmies ar jums, un kas tūkstošu gadu gaitā tika pazaudēta līdz ar atsvešināšanos no patiesības avota.
Ko daudzi no jums tagad sauc par dievišķo apziņu: Katolicismu, Hinduismu, Jūdaismu, Protestantismu, Budismu, Islāmu un daudzas citas reliģijas pasaulē, šodien ir palikušas nenobriedušas un inertas, neskatoties uz tehnoloģiskiem, psiholoģiskiem, garīgiem un ģenētiskiem uzlabojumiem sabiedrībā.
Jūsu apziņa ir ierobežota pēc lineāras domāšanas un tiek traucēta pēc loģiskās domāšanas izveidošanas, mēģināt neticēt tam, ar ko mēs šobrīd dalāmies. Tādēļ mēs iesakām jums ielūkoties savās sirdīs, lai rastu patiesību un netiktu noliedzēju atrauti, kur mēs paredzam būs daudzi no jums.  Tā ir normāla reakcija un labākais ir ļaut šai reakcijai izfiltrēties caur jūsu sistēmu nekā vēlāk to nomākt ar jebkādu zāļu lietošanu.
Daži no jums atrod sevi kā ievērojami atšķirīgus, pat ja skatoties uz sevi kā uz izstumtajiem, kas nespēj iekļauties strukturētā un nedzīvā sabiedrībā.
Jūs varat sevi atrast ievērojami jūtīgākus it īpaši ietekmējoties no tiem cilvēkiem, kuriem nav nekādas morāles, ir ar agresīvu uzvedību un bieži vien ir nekompetenti. Jūs varat atrast sevi ar spēcīgu intuīciju, nesavtīgi palīdzot cilvēkiem, vai pat varat atrast, ka jums piemīt telepātiskās un dziednieciskās spējas. Jūsu cilvēkveidīgie zvaigžņu bērni tika uzlaboti ar Stelliešu ģenētiku un nu veido būtisku populāciju uz jūsu planētas. Daži no jums, kas ir zvaigžņu uzlaboti var nebūt informēti par jūsu unikalitāti. Tātad, tas var nebūt viegli saskatāms. Jūs pat to varat apslēpt.  Esiet pārliecināti, ka jums ir laiks mosties un likt lietā savus patiesos talantus. Izejiet no savas apspiestās vides un pieņemiet savu patieso dabu.
Kapitālisms, komunisms un sociālisms, visi ir izgāzušies risinot ilgtermiņa vispasaules populācijas apgrūtināšanas attīstību. Esot divkosībā ar neizbēgamu nabadzības pieaugumu un militārisma turpināšanu, kas ir aplama rīcība, kura ir balstīta uz maldīgu un nepareizu darba kārtību.  Visi jūsu mūsdienu kari bija to pašu korumpēto indivīdu- sazvērnieku grupu, illuminati un pārējo izplānoti.
Lai turpmāk turpinātu sava plāna veicināšanu, viņi ieslogo visu planētu sava veida cietumā, kurā tie ir priekšnieki. Katrs karš ļāva viņiem cīnīties ar iedomu ienaidniekiem, tai pat laikā ļaujot tiem attīstīt un izmēģināt jaunās militārās tehnoloģijas līdz ar militārā budžeta pieaugšanu. Šīs pašas militārās tehnoloģijas pēc tam tiek izmantotas pret pašiem cilvēkiem. Viņu galvenais mērķis ir apbruņot visu planētu, lai pēc tam to varētu kontrolēt.
Skaidrs, ka mūsu pašu ievēlētie sazvērnieku grupas industriālisti un bagātības līderi ir paslēpušies no mūsu eksistences un turpina bīstamus pasākumus , lai nodrošinātu ar ieročiem kosmosu, tādā veidā ļautu tiem uzbrukt Zvaigžņu Nācijai uz  vien  pieaugošāka pamata. Zvaigžņu Kari zem ASV prezidenta Ronalda Reigana  iniciatīvas, bija daļa no tā plāna. Sazvērnieku grupai pašlaik pieder daži no progresīviem militāriem ieročiem un skaidri plāno tos izmantot pret mums pie pirmās iespējas. Par laimi šī iespēja viņiem vēl nav parādījusies.
Sazvērnieki noteikti izspēlēs zvaigžņu cilvēku ienaidnieku kārti, ļaunie citplanētieši un atalgotie kari pret mums, lai tādējādi darītu nākamo tehnoloģisko lēcienu kosmosā.  Vispirms tie var pat mums nosūtīt kādu asteroīdu vai Mēness/Marsa misiju, lai iegūtu apstiprinājumu par NASA un citu Kosmosa Aizsardzības Aģentūras līdzfinansējumu.
Mēs esam pret šo baiļu apslēpto viedokli un vienīgais ko vēlamies ir mierīgs kontakts. Jūs varat redzēt problēmu ar kuru mēs saskaramies un saskārāmies daudzus gadus. Sazvērnieki ir nosvērušies uz kariem un  kontrolēšanas, ko ir apliecinājušas jūsu tautas un uzskaitījušas ikdienā pieaugošos ķermeņa maisus. Kamēr sazvērnieki dominēs pār vispasaules lēmumu pieņemšanu caur dažādām organizācijām, pārvaldes iestādēm un pusmilitārām grupām vai šķietami likumīgām vai acīmredzamām pašu noteiktām kārtībām, tad karš turpināsies un cilvēki cietīs. Sazvērnieki nesaprot ideju par mīlestību un līdzcietību. Diemžēl daudzi no viņiem to arī nesapratīs līdz viņu nākamajām dzīvēm.
Ir dažas starptautiskas grupas, kas atrodas viscaur jūsu globālai sabiedrībai, kas vēlas veicināt miermīlīgas un diplomātiskas attiecības ar Zvaigžņu Nācijas cilvēkiem.  Katram indivīdam vai indivīdu grupai ir tiesības sazināties ar mums un tas ir mūsu galvenais mērķis. Protams cilvēku diplomātija ir ļoti labs sākums.
Patiesība ir tāda, ka tagad,  visi no jums atsevišķi ir daļa no mums un mēs esam daļa no jums. Tāpēc mums ir tik liela dažādība tik daudzos līmeņos.  Nu ir pienācis laiks palielināt mūsu vienādību un samazināt atšķirību. Tam būs nepieciešama liela piekrišana un liela prasība jūsu sirdīs. Nav jāsteidzas, lai pabeigtu šo sevis pārveidošanu.  Ir jāsteidzas, lai to sāktu, jo ja cilvēku sabiedrība paliks tādā pašā pozīcijā, tad tas novedīs pie sevis iznīcināšanas.
Tas ir gaidāms, ka katram indivīdam būs savs atšķirīgs viedoklis par mūsu ierašanos un klātbūtni.  Tad tas ir normāli, kad daži indivīdi nebūs spējīgi sevi  pārvaldīt Stelliešu klātbūtnes dēļ.  Šīm personām vajadzētu meklēt mierinājumu starp tiem, kas saprot Stelliešus, vai profesionālās psiholoģijas konsultācijās un klīniski sociālajās darbības sfērās.
Ir gaidāms, ka dažu prāti uz laiku nespēs tikt galā ar to un kuriem vajadzētu būt nepieciešama medicīniskā palīdzība. Tas ir normāli. Jūs izpratīsiet sava ķermeņa savaldīšanas vajadzības. Jums ir jāpārliecinās, ka jūs jūtaties ērti, droši un uzturat savu garīgo veselību. Attiecībā uz lielāko daļu no jums, šie simptomi pāries ātri.
Ir iespējams, ka mūsu parādīšanās debesīs kāda iemesla dēļ, varas cilvēki varētu vērtēt kā apdraudošu.  Tieši tagad mēs darām skaidru, ka mēs esam miermīlīgas rases no dažādām planetārām sistēmām un dimensijām. Un jebkāda vardarbība un neapmierinātība nāk no cilvēku pārprašanas avota, kas ir dezinformētības vai vienkārši nezināšanas dēļ.
Mēs ceram, ka apgaismotāki indivīdi iejauksies un atrisinās situāciju, tādējādi novēršot liela mēroga kļūdas. Labas sirdsapziņas cilvēkiem tagad ir jāieņem vieta un jāuzņemas iniciatīvas uz mierīgu līdzāspastāvēšanu.
Tālāk mēs vēlamies jums darīt zināmu, ka tā pasaule, ko jūs šodien redzat, ieskaitot visas mūsdienu lietas, faktiski ir arhaiskas un pakļaušanas lietas, jo tās balstās uz garīguma neesamību (tas ir) uz galveno dzīves pamatu šajā Visumā.
Tātad tika teikts  ka dzīve būs lieliskāka. Daudzi no jums jau mācās lietas, piemēram, jogu un meditāciju, filozofiju, lai rastu savas dzīves jēgu. Tad dzīves ir kļuvušas banālas. Daudzi no jums meklē daudz garīgāku esamību pasaulē, kas ir pildīta ar egoismu, korupciju, iekāri un bailēm. Mēs vēlētos arī apgalvot ka egocentriskās autoritātes Zemes cilvēkiem, ēnu valdībām, sazvērnieku grupām, illimunati nedrīkst uzticēties, un kas ir iemesls mūsu atdalīšanai no jums visiem. Tā ir mazākuma grupa. Viņi slēpa no jums patiesību par mūsu klātbūtni un esamību un ignorēja un noraidīja mūsu lūgumus, lai šī informācija būtu sabiedrībai pieejama. Tā ir pilnīga sabiedrības Atklāšana.
Cilvēks sapratīs ka viņu publikas un privātās valdības jau sen zināja par plašu kontaktu ar zvaigžņu tautām. Visas šīs zināšanas tika slēptas no jums, par piemēru, daudzu iemeslu dēļ-NLO aizsegšana.  Tas ir atbilstoši un pareizi, šo zināšanu pakāpeniska laišana klajā, kopā ar laicīgu publisku atvainošanos.
Ir pareizi arī cilvēkiem visā pasaulē piedot tās nodevības un izmantot mīlestību un līdzjūtību kā veidu, lai virzītos tālāk.
Līderiem un varas pozīcijas cilvēkiem, kas ir atbildīgi par šo piesegšanu, vajadzētu būt automātiski atstādinātiem no šīm pozīcijām un būtu jāliedz jebkāda ietekmes varas. Ja reiz tie ir pārkāpuši vietējos vai starptautiskos likumus, vajadzētu stāties priekšā  tās valsts reģionu tiesas priekšā, kuras iedzīvotāji tie ir. Visas šīs lietas vajadzētu  izskatīt ar atbildību, izturēšanos un inteliģenci, nevis steigā, dusmās un ar vardarbību. Mēs jūs nepiespiedīsim rīkoties jebkādā tamlīdzīgā veidā un neatkarīgi no ceļa, kuru izvēlējāties, mēs vienmēr piedāvāsim jums savu mīlestību.
Jums ir jāsaprot, ka šī ir jūsu planēta, un ka jums ir jāiemācās pārvaldīt sevi. Iemesls, kāpēc mēs šodien šeit esam, ir tāpēc lai jūs balstītu savus lēmumus par patiesību, nekā uz tiem meliem, kas tik daudzu gadu laikā, jūs ir barojusi.
Mēs ceram ka mūsu klātbūtne kā patiesības simbols injicēs cilvēku sirdīs cerību. Mēs ceram, ka jūs ieraudzīsiet mūsu dziļākos nodomus izveidot savienošanos ar planētu Zemi. Ar Jums.
Mēs ar cieņu jums atgādinām, ka tā ir miermīlīga misija. Mēs esam miermīlīgas sabiedrības no tālienes. Mēs neesam naidīgi.  Ja jūs novērotu kādu militāru uzbrukumu vai citu agresīvu darbību, redzētu, ka tā nāk no Zemes, kas ir balstīta uz dažām grupām vai indivīdiem.
Atcerieties, ka viņu rīcībā ir dažas no mūsu tehnoloģijām, ieskaitot klimata izmaiņas tehnoloģijas.
Vēstījums ir vienkāršs.  Zvaigžņu Nācijas ir daļa no Zemes pagātnes vēstures, tagadnes un nākotnes.
Mēs vēlamies atjaunot saikni ar cilvēkiem produktīvā veidā, kas atbilst augstākās morāles standartiem. Tas ir vēstījums un mūsu nolūks.  Šīs lietas nedrīkst būt savītas vai izkropļotas, lai ietilptu negodīgās ideoloģijās vai militāristiskās tendencēs. Šīm lietām ir jāpaliek skaidrām. Ļaujiet garīgajiem līderiem un apgaismotiem indivīdiem ņemt vadību un izteikt savas sirdis.
Ļaujiet drosmei regulēt jūsu sirdis un prātus un ideja par bailēm izplēnēs kā nebijusi.
Daudzi no jums atsauksies uz to kā uz oficiālu kontaktu, tāpēc tas ir galvenais mērķis, un mēs vēlamies, lai tas notiktu tuvākajā nākotnē, kad būsiet gatavi.
Vai ir jābūt agresijas darbībām no cilvēku puses? Jūsu negadījumu cēloņi būs jūsu pašu izraisīti. Mēs to nevēlamies. Mūsu misija uz šīs planētas ir mierīga.
Stellieši ir ļoti orientēti uz Zemi un tāpat kā daži no jums, attiecina šo planētu kā dzīvu planētu, kurai ir nepieciešamas rūpes un uzmanība. It īpaši tagad.
Dažas no Zemes pārmaiņām būs strukturālas, kas būs jūtamas kā zemestrīces un laika apstākļu izmaiņas. Šī rakstura lietas.  Tas ir sagaidāms pēc tik daudzām vardarbībām un nevērīgas izturēšanās, tāpēc jums ir jābūt gataviem, jo šīs lietas ir gājušas dažu pēdējo gadu laikā.
Nebūs tās pasaules beigas, kas pati par sevi ir balstīta uz bailēm.
Tā vietā būs mošanās, un šajā procesā, pasaule, kuru jūs līdz šim pazināt, izskatīsies pavisam savādāka. Tā uztvers jūs savādāk un arī jūs dzīvosiet savādāk. Zeme arī būdama dzīva, pielāgosies, kas izraisīs dažas nelielas katastrofas, kas ir normāli un ir gaidāms. Tā ir iespēja strādāt kopā kā garīgām būtnēm.
Sazvērnieku minoritāšu grupas un to militārie sabiedrotie visā pasaulē tur un izmanto zvaigžņu būtnes  kā ieslodzītos, lai turpinātu savas pasaules uzkundzēšanās darbības.  Mēs vēlētos lūgt, lai šīs zvaigžņu būtnes, šie ieslodzītie Stellieši, būtu nekavējoties atbrīvoti. Savukārt tie neturēs ļaunu prātu un naidu uz viņiem.
Īstie dažāda dizaina Zvaigžņu kuģi iespējams šķērsos jūsu reģionus vai pilsētas un jūs esat laipni lūgti, pat mudināti uzņemt foto vai video attēlus, cik vien vēlaties.
Kuģi atgādina visai cilvēcei, ka Stellieši ir neatņemama jūsu pagātnes un nākotnes sastāvdaļa. Dalieties ar šīm zināšanām un esiet lepni zinot, ka to ko jūs esat redzējuši, ir īstenība.
Neļaujiet sevi apmānīt ar kaut kādām imitācijām vai sazvērnieku mēģinājumiem noliegt vai slēpt šo patiesību. Esiet gatavi viņu traucējošajiem mēģinājumiem, vai tā būtu jauna gripa, ārstējama ar bioloģisko iedarbību, jaunas militārās iesaistes vai kaut kas patiesi pārsteidzošs. Viņi ir labi apjukuma izraisītāji. Viņi ir lietpratēji baiļu izraisīšanas darbībās un iedomāto ienaidnieku burvji.
Zvaigžņu nācijas apstiprinās jebkādas mierīgas līdzjūtības veidu un izprotošu kontaktu ar jebkādas rases, reliģijas un kultūras cilvēku.
Ir pienācis laiks aptvert savu patieso mantojumu šajā jūsu īsās vēstures izšķirošajā momentā. Tas ir tikai sākums.
Tālāk mēs patiesi ceram, ka tuvāko mēnešu laikā mēs varēsim iepazīstināt sevi ar visiem pasaules iedzīvotājiem.
Tikmēr ļaujiet mums uzsākt šo mierīgas attiecības atjaunošanas periodu un strādāt kopā, kamēr nesasniegsim oficiālu kontaktēšanās līmeni.  Tad cilvēku eksistence noteikti pārspēs savus iepriekšējos sasniegumus un ieies jaunā paradigmā, jaunā ērā un pieņemšanā Zvaigžņu kultūras starpzvaigžņu lokā.
Esiet labi un ziniet, ka mēs jūs visus mīlam mūžīgi un vienmēr”.
Kalpjot Zvaigžņu Nācijai: Paris Tosen.
Video veidotājs:
Berlīne
Ierunāja:
Paris Tosen
Publisks paziņojums par Zvaigžņu Nācijām attiecībā uz Stelliešu un Cilvēku savstarpējām saistībām. Tas bija adaptēts no 2006 vēstījumiem.
                                       

With Lo
ve and Gratitude to Winny and Puk for the transcfript

Tulkoja Māra Brante


 Translations


No comments:

Post a Comment