We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects




Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


SaLuSa 4-3-2011

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday 29 August 2012

21.07.2012


Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


21.07.2012


Sveicieni no Federācijas:

Lai gan jūs nevarat noticēt, tomēr daudz kas notiek jūsu pasaulē.
Virzoties uz rezultātiem, ko dievišķais plāns ir paredzējis jau sen.
Mēs esam šeit, lai pieskatītu jūs cauri šiem šaubu laikiem un palīdzētu jums jūsu misijā. Mēs saprotam grūtības, jūsu atmiņas zaudējumus par to kas jūs esat un no kurienes esat nākuši. Mēs rūpējamies, un mēs esam šeit. Kamēr jūs varat neizprast visas darbības un ne-darbības, kas tiek izspēlētas uz pasaules skatuves, mēs jums sakām, ka viss virzās saskaņā ar plānu kas tika ieviests jau sen, un jūs visi esiet uz kursa.

Drīzumā nāks klajā ziņojumi jūsu mēdijos par lielām enerģijas nobīdēm pār jūsu pasauli, kas tiek mērītas un novērotas Jūsu zinātnieku vidū. Šīs pārmaiņas ir daļa no arvien pieaugošās un paplašinošās enerģijas kas paceļ jūsu pasauli ārpus no tās mudžekļa. Pievērsiet īpašu uzmanību tam, cik lielā mērā šīs pārmaiņas ir pamanītas, un jūs sapratīsiet masveida ietekmi ko šis enerģijas dod jūsu pasaulei šobrīd.

Kā mēs vienmēr esam teikuši, šīs izmaiņas, ko jūs redzat savā pasaulē nenāk kā Holivudas filmās, bet kā pakāpenisks apstākļu kopums, kas beidzas ar vēlamajām izmaiņam kuras lielais plāns cenšas sasniegt. Jūs gaidījāt, lai redzētu masveida izmaiņas jūsu valdībās, banku un uzņēmumu struktūrās, bet to sabrukums būtu bijis pārāk daudz, lai jūsu cilvēki spētu to panest. Šīs izmaiņas, piemēram, visas nepieciešamās izmaiņas, ir pakāpeniska rakstura un dažreiz nemanāmas sākumā.

Tomēr viņas ir šeit un ir sākušās. Vai jūs neesiet uztvēruši smalkas, bet ļoti spēcīgas nobīdes jūsu cilvēku uztverē, Banku karteļu sakarā? Vai jūs neesiet novērojuši dabas katastrofu samazināšanos? Vai jums nav jūtamas pārmaiņas pasaules līderu domāšanā attiecībā pret šiem jautājumiem un notikumiem, kas ir cilvēku orientēti nevis tikai izdevīgi korporatīvām interesēm? Šīs smalkās izmaiņas ir tās, kuras notiek aizkadrā, kustās un par ko to darbība arī ir.

Nesen, mēs esam vēlreiz tikušies galaktiskā mērogā, lai izvērtētu to kur mēs esam nonākuši šajā procesā un kas būtu jāizdara lai virzītos tālāk neizbēgamā mērķa ieceres īstenošanai. Šajā sanāksmē kas atkal norisinājās uz vieniem no mūsu gaismas kuģiem, izraisījusa interesantu vienprātību par mūsu savstarpēju situāciju.

Šī tikšanās ietvēra delegātus no jūsu pasaules, kā arī Federācijas pārstāvjus. Jūsu cilvēki tika uzklausīti un viņu jūtas uzskatītas kā vienprātīgas. Mēs esam tagad nopietni uzsākuši šos pirmos vienprātības soļus. Jūs redzēsiet šos pirmos soļus veidā kā pārliecinošu mūsu klātbūtni jūsu debesīs jau tuvākajās dienās. Pīrmais avans no galvenās darba kārtības ir sācies.

Jūsu cilvēki ir sākuši pāreju pretim izpratnei par Illuminati kontroli pār jūsu pasauli. Tiem, kas joprojām ir pie varas, ar spēju izbeigt šo visu ir sapratuši, ka tiem ceļš ir brīvs, lai tie turpinātu un pretestība no slepenajiem ir mazinājusies līdz pakāpei,lai garantētu rīcību šajā laikā. Ar šīm gudrajām rīcībām jūsu varoņu vidū, un pirmajiem mūsu soļiem šajā nākamajā plāna posmā, mēs ceram paaugstināt enerģiju jūsu pasaulē tik pietiekami, lai sasniegtu nākamo līmeni un īstenot nākamo vajadzīgo posmu pretī mērķim.

Jūs esiet neparastas cilvēku būtnes. Jūs esiet studējuši grūti un ilgi šajā lieliskākajā no galaktikas garīgajām skolām, un esiet gatavi to absolvēt no Hārvardas mācību iestādes. Jūsu pakalpojumi ir ļoti nepieciešami Visumā un jūs tiksiet sagaidīti ar atplestām rokām un lielu godbijību, par to, kas jūs esat un ko jūs esat paveikuši.

Palieciet mīlestībā un domām par pozitīvu iznākumu. Mēs, savukārt, paliksim vienmēr bijībā par Jūsu spējām, jūsu talantiem, un jūsu neapstrādātā garīgā spēka.

Esiet mierā.
Debesu Klejotājs.

Channeler: Wanderer of the Sky

Tulkoja: Maris

No comments:

Post a Comment