We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects




Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


SaLuSa 4-3-2011

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

Friday 26 October 2012

26.10.2012


Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


26.10.2012


Sveicieni no Federācijas:


Šodien mēs sākam ar notikumu citēšanu, kuri ir noveduši līdz šai patreizējai vietai. Mēs esam šeit, un vienmēr esam vadījuši jūs cauri šiem laikiem. Jums ir nojautas par topošajām lietām, kuras tuvojas un tam tā vajadzētu būt. Laiks vēršas tuvāk neizbēgamajam. Šeit ir daudz ko darīt jūsu pasaulē un tik maz laika, lai to izdarītu. 


Visa planēta ir ietīta plazmas lokā, kas nesen tika iedarbināts un darbojas, lai saglabātu augstākās enerģijas formu svārstības , vienlaikus ļaujot tumšākām, vairāk smagnējām, un zemākām vibrācijām netraucēti to atstāt. Tiklīdz tāsir ārā, viņas nevar vairs atgriezties. Tas ir sākums jūsu planētas pēdējam attīrīšanas posmam . Viens no kavēšanās iemesliem bija jūsu kosmosa stacija, kas bija orbītā pārāk tuvu, lai neietekmē tās darbību šajā jomā.Ir panākta vienošanās, lai pārvietotu šo orbītu, lai plazmas režģis var darboties bez nelabvēlīgas ietekmes uz cilvēkiem.

Tā kā šī enerģija kļūst aktivizēta, jūs sajutīsietarvien mazāku un mazāku Illuminati ietekmi pār savām ikdienas rūpēm. Sākumā nenosakāms jūsu cilvēku masām, beidzot kāds būs "pārbaudījis ūdeņus" ar aktu kas zināms kā pretoties Illuminati veidiem, un to darot, nejūtīs nekādu pretestību, kas citādi būtu sagaidāma no viņu puses. Tas iedrošinās vairāk tautas tālāk "pastumt aploksni" , līdz kļūs skaidrs, ka ilumināti, ko neviens nevarēja saredzēt, bet zināja kādreiz esot klāt, vairs tur nav, vai ja arī ir,tad tie vairs nav kaitīgi ar saviem veiktajiem pasākumiem . Par cik šīs zināšanas kļūst arvien populārākas, arvien vairāk un vairāk labums visai cilvēcei sāks veidoties jūsu pasaulē. Kad tas notiek, jūs netraucēti redzēsiet arvien pieaugošo cilvēka radīto kustību lavīnu uz to, ko jūs visi vēlaties - lai zeltu, būt brīviem, lai izzinātu, un tiktu stāstīts un atrastu patiesību.

Tās būs pakāpeniskas parādības un tās vispār nav pakāpeniskas gadu desmitiem un tūkstošgades būs aizslaucītas prom šķietamā mirklī, par cik jūsu cilvēki saprot,ka viņi var dzīvot brīvu eksistenci neesot zem kontroles tiem, kas cenšas paverdzināt jūs. Zinātnieki izveido tehnoloģijas par labu visiem un kad šīs lietas sasniegs masas un tie netiks nolikti "plauktā" no tiem, kas nevēlas, lai jūs tos iegūtu, un finanšu iestādes rūpētos par cilvēkiem, nevis korporāciju vajadzībām, kad politiķi radītu godīgus un pārstāvošus likumus visiem, lēnām, bet noteikti, jūs redzēsiet šo jauno pasauli attīstāmies.

Mūsu roku darbs tajā ir bijis gandrīz nemanāms, bet mēs esam bijuši tur. Mēs esam izveidojuši žogu, lai novērstu negatīvo enerģiju cirkulēšanu ap jūsu planētu. Mēs esam izvākuši dažādas negatīvas citas pasaulīgās grupas, kas bija pieņemtas nometnēs jūsu pasaulē savtīgiem mērķiem, mēs esam novērsuši citu rasu ierašanos šeit šajā izšķirošajā laikā no enerģijas nodošanas jūsu planētai, un mēs esam vadījuši jūs cauri šim procesam, lai jūs joprojām būtu informēti, kontaktēti, motivēti, un apzinātos to, kas norisinās jūsu pasaulē.

Šiem jautājumiem attīstoties, un Illuminati rokturim kļūstot vājākam un vājākam, jūs uzzināsiet savu patieso vēsturi un iegūsiet spēku no tās vēstījumu par cerību jums visiem. Patiesi, jūs jau esat sākuši redzēt atklājumus par sen zaudētām civilizācijām kuras sāk parādīties jūsu medijos. Un kā tas viss pārņem jūs kā cilvēkus, un jūs sākat apzinājaties kopīgo ainu, gan jūsu pasaulē ,gan Visumā, mēs nāksim, ar atplestām rokām, mīlestībā un cieņā pret jūsu ceļojumu.Process jau ir sācies un mēs pārraugām tik daudz jūsu vārdā.

Kas varētu būt vairāk priecējoš nekā to savākšana, kuri vēlētos redzēt šīs lietas noslēgšanos. Un mēs jums sakām, paskatieties uz augšu un mēs būsim tur ar jums, mīlestībā un savstarpējā cieņa. Mūsu savstarpējais ceļojums ir devis mums daudz prieka.

Esiet mierā.



Channeler: Wanderer of the Sky

Tulkoja: Maris

No comments:

Post a Comment