We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects




Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


SaLuSa 4-3-2011

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday 25 January 2012

12.01.2012








Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


12.01.2012



Sveicieni no Federācijas:

 

Kam būtu jāpiepildās, šobrīd tiek apspriests visaugstākajā līmenī jūsu pasaules valdībās, aiz slēgtām durvīm un caur emisāriem ar dažādām citām valdībām visā pasaulē. Tā kā laiks vēršas tuvāk neizbēgamajam, jūsu vadītāji apzinās, ka viņi nevar apstādināt šo citplanētiešu atklāšanu sabiedrībai uz jūsu planētas. Viņi zina, ka vis agri vai velu nāks gaismā vai arī tiem ir jāpieņem lēmums un ja ņem groži, un jānodo atklātībai visi zināmie fakti par kosmosa iemītniekiem . Viņu spēja diskutēt par šo tēmu pārsteidz pat mums, ka mēs redzam viņus cīnamies savā starpā par kopēju pamatu. Tiklīdz vienošanas sasniegta, kāds neizbēgami uzgriez muguru un process sākas no jauna. Mēs nogaidām fonā par to kam jābūt izdarītam , ja tas jau nav izdarītsno jūsu cilvēku puses.

Jaunumi sasniegs Jūs tuvākajā laikā zinātnes attīstības jomā, tā dēvētajā nulles enerģijas punktu sistēmā. Tas tiks dēvēts kā teorētisks, bet patiesībā tas ir funkcionējošs modelis bet realitātē šī enerģijas ierīce radīta jau sen un tikai tagad tiek izlaista. Būs interesanti notikumi arī juridiskajā jomā, vairāk patentu aizsardzības. “Sie jaunatklājumi tiks rūpīgi uzraudziti no posteņiem kas, ir pie varas, lai noteiktu, kāda veida ietekme, piemēramizpaudīsies pret tautu kopumā

. Anglijas karaliene ir cedējusi kontroli pār frakcijas “Iluminātu” grupu, kurā mūsu sabiedrotie "konsultē" to privilēģijas. Tas nozīmē, ilgtermiņā, ka šī frakcija būs vairāk pakļauta izmaiņu vajadzībai, lai īstenotu citplanētiešu atklāšanu sabiedrībai unatbrīvotu cilvēci no “dark cabal jeb tumšajām cepurēm” kas tur cilvēci savās važas. Tas bija ilgu sarunu "miers", kas nāca pēc daudziem, daudziem mēnešiem, proti, pozicionēšanas uz visām pusēm. Mēs esam pārliecināti, ka šis ir vēl viens veiksmīgi izņemts šķērslis pretī neizbēgamajam

Jums būsiet pamanījuši pēdējā laikā irnedaudz samazinājies mūsu gaisa kuģu novērojumu skaits debesīs,bet tie kas ir bijuši ,ir bijuši vairāk ar iespaidīgāku raksturu. Tas ir par pārmaiņām. Mēs tagad esam citā stadijā atklāšanas procesā, kurā mūsu kuģu atklāsme jums kļūs vēl izteiktāka..

Galvenajā Federācijas frakciju tikšanas kas nesen notika. Tas bija ļoti liels notikums ne tikai skaita ziņā, bet arī nozīmes ziņā. Tā bija pēdējā sagatavošanās sanāksme lai izskatītu visu iesaistīto detaļu notikumus, ieskaitot politiskās, sociālās, reliģiskās, emocionālo, mentālo un fizisko atzaru atklāšanas. Šī sanāksme notika uz klāja vienā no mūsu lielās starplikas māteskuģiem, kas ir ļoti lielos apmeros. Kaut arī fiziskajā telpā nebija nepieciešams, lai veiktu šo procesu, jo mēs spējam telepātiski apspriesties. Daudzus no šiem jautājumiem, laiku pa laikam mēs sasaucam fiziski, lai atrisinātu problēmas labāk jārisina tās šāda ziņā. Starp mums bija ari zemes cilvēku pārstāvji, kuri pauda savu viedokli par nākamo notikumu iespējamo gaitu un kuru viedoklis tika vērtēts visaugstāk.



Kaut arī jūs iesiet apņemti ar daudzām neveiksmēm gadu gaitā, mēs esam satraukti, ko turpmākajos mēnešos redzēsiet un ko tas nozīme mums visiem . Novediet sevi vēlreiz līdz sajūtai kur spējat sajust jūsu uztraukumu par laiku, kurā esat izvēlējies dzīvot un kādā veidā jūs esat izvēlējušies pamosties pretī patiesībai. Jūsu domas radīs viļņus, kas darbosies kā bākugunis patiesībai un šī patiesība atgriezīsies pie jums daudz spēcīgāka.



 
Esiet mierā.

Channeler: Wanderer of the Skyes



Tulkoja:Maris



Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian for Wanderer’s messages,

and English-Korean  for SaLuSa's messages.


We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.





No comments:

Post a Comment