We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects




Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


SaLuSa 4-3-2011

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday 14 March 2012

14:03:2012


Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


Galaktiskā Federācija caur debesu klejotāju. 14:03:2012


Sveicieni no Federācijas::

Ko vēl var piebilst par visu, kas šobrīd norit uz jūsu planētas. Mēs esam teikuši Jums par šiem pretīmnākošajiem notikumiem un ka tie nāks ātri un secīgi. Jūs tikai tagad sākat saskatīt domino efektu par visu, kas notiks.

Drīzumā daudzu tautu līderi tiksies slepeni lai apspriestu vēlreiz tēmu par citplanētiešu izpaušanu, kas ir bijusi nolikta plauktā nesenā pagātnē lai pievērstos citiem jautājumiem un notikumiem, kas vairāk domāti priekš šiem individuāļiem un viņu nacionālajām interesēm.

Tagad, tomēr,ārpasaules dzīvības izpaušana atkal ir nolikta "pirmajā plānā", un tiks apspriesta daudz agresīvāk, starp šiem dalībniekiem. Mēs tomēr neuzskatām, ka viņu rīcība sasniegs jebkādas izmaiņas, jo kā mēs esam redzējuši viņus"kavējas ar savu rīcību"jau pagātnē. Vairāki jautājumi kas attiecas uz šo ir nesuši tos vēlreiz izlikt galdā.

Viens no šiem jautājumiem ir atklājumi anomālijām iekšā un apkārt saulei, ko nevar izskaidrot jūsu zinātnieki. Tiek uzskatīts varas hallēs, ka tā ir tieša zīme no Federācijas iejaukšanās pasaulīgajās lietās par tiešāku pamatu ,lai tēma atkal priekšgalā.


Vēl viens jautājums, kas radies ir tiešais kontakts, ko federācija veikusi ar trešās pasaules valstīm, kas ir radījis lielas bažas ''Iluminātiem''. Viņi redz to kā krasu pavērsienu enerģijas bilancē, un kopā ar viņu zaudējumu pozīcijās un noturību finanšu tirgos, un apkopojošas vētras augsti organizētas un spēcīgas opozīcijas pret viņiem no visas pasaules, viņi ir panikā ar savu citādi metodisko pieeju, kas iestrādāta lai spēlētu savu "gala spēli", un radītu savu pasaules valdību.

Jums ir uz daudz ko skatīties šajās nākamajās dienās, jo arvien vairāk domino krīt daudz vērīgāk un straujāk. Jūs jau sākat redzēt laimes pagriezienus notiekam finanšu jomā. Tam sekos ātri mēdiji, kur daudzi sāks maksāt par saviem noziegumiem un daudzi citi savukārt atklās, godīgumu uz izmeklēšanas ziņojumiem.Tam, savukārt, sekos pāreja uz "tīru māju" ar saviem politiskajiem līderiem un izvirzīšanos uz priekšu tiem, kas apzināti ir sākuši mosties varas zālēs jūsu daudzajās valdībās lai noteiktu savu lomu kā rūpēties par sabiedrību.

Tas ir laiks, kad tieslietas tiks uzklausītas un bezcerība atmesta. Jūs kļūstat, un tā vizija kas jāredz. Mēs noskatāmies ar izbrīnu šajā procesā, un nevaram saturēt savu saviļņojumu par to, kas nāk priekš visiem un par labu visam Visumam.

Precīzāki pierādījumi mūsu eksistencei jums ir darbos un vairāk par to tiks atklāts tuvākajās nedēļās. Jūs varat, protams, sagaidīt arvien vairāk novērojumus debesīs visā pasaulē. Mēs pēdējā laikā koncentrējamies uz konkrētām trešās pasaules valstīm kā daļai no plāna un mēs esam tiešā saskarsmē ar šiem reģioniem. Tagad, tomēr, mēs pievēršam mūsu uzmanību atpakaļ uz tām valstīm, kas var dot izmaiņas mūsu izpaušanas procesā. Gaidiet, ka milzīgi un bijību iedvesmojoši notikumi tagad notiks ar aizvien pieaugošu frekvenci.

Mēs esam ar jums vairāk nekā jebkad šajā aizraujošākajā laikā. Tas ir tas, kam jūs esat dzīvojis ilgus iemiesojumus uz zemes,un kas jums ir plānots līdz pat sīkumam, un tas ko jūs tagad piedzīvojat. Tās ir jūsu tiesības un pelnīti tā. Mēs esam ar jums mīlestībā, ar cieņu, un bijību jūsu neticamajām spējām.

Esiet mierā.


Channeler: Wanderer of the Sky

Tulkoja: Maris

No comments:

Post a Comment