We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects




Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


SaLuSa 4-3-2011

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

Tuesday 25 October 2011

October 14, 2011








Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


14.october/2011



Sveicieni no Federācijas:

 

Mēs atkal nākam, lai aizpildītu informācijas tukšumus, kuru jūs saņemat pēdējās dienās. Jūsu pasaulē notiek arvien vairāk un vairāk notikumu un tas kam jūs gatavojāties, ļoti strauji paātrinās. Tā tas arī bija ieplānots. Šobrīd jūs atrodaties to izmaiņu sākumā, par kurām tik ilgi tika runāts. Ja viss šķiet juceklīgs, tad tā tam arī ir jābūt.

Kādu laiku Illuminati mēģināja uzzināt, ko mēs gatavojamies paveikt un kādi ir mūsu plāni attiecībā uz cilvēces nākotni. Viņi centās izdabūt šo informāciju ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Viņi centās skanēt tos, ar kuriem mēs ļoti ilgu laiku kontaktējāmies, viņi mēģināja notriekt mūsu kuģi, ne tikai tehnoloģiju piekļuves dēļ, bet arī dēļ iespējas iegūt piekļuvi pie Federācijas locekļa, cerībā izdabūt informāciju no šīs būtnes, viņi tāpat izmantoja kareivjus ar psihiskām spējam, lai mūs telepātiski noklausītos tajā laikā, kad strādājām visas pasaules orbītā un dažās mūsu bāzēs. Bet viņi nerēķinājās ar to, ka mūsu tehnoloģijas spēj uzķert tādu distanciālo informācijas saņemšanu un pēc vēlmes nobloķēt to. Viņi izmēģināja vairākas iespējas, bet visas bez panākumiem.

Mūsu “datuma” gadadiena, kuru mēs jums minējām pirms trīs gadiem, tikko kā ir pagājusi. Šis datums tika nosaukts pēc vairākiem iemelsiem. Kaut arī mēs vēlējāmies nosvinēt šo datumu, mēs zinājām, ka Illumināti uzmanīgi sekos tam, tāpēc mēs vērojām ko viņi iesāks un kādēļ. Pagaidām mēs nevaram pastāstīt par to sīkāk. Tagad mēs varam paredzēt visus iespējamos Illuminātu gājienus, ņemot vērā viņu ierobežoto jaudu.

Gaismas Darbinieki visa pasaulē ar nepacietību gaida kādu ārēju zīmi, ka plāni norit veiksmīgi. Mēs prasām jums apskatīties sev apkārt, jo viss ko jūs redzat ir daļa no plāna un tā ir uzkrītoša zīme. Pazemes bāzu iznīcināšana, vairāku cilvēku virzība visā pasaulē, kas apvienojās protestējot pret netaisnību, masu mēdiju pārdomas par šiem notikumiem, elites reakcija un daudzi citi fakti vedina uz apdomāšanu. Turpiniet fokusēties uz Atklāšanu pozitīvā un izlēmīgā veidā un tas notiks.

Drīzumā notiks vēl viena “Gaijas” enerģijas plūsmas korekcija, kas ļaus pārvirzīt vairāk enerģijas viņas labklājībai. Jūs nespēsiet ignorēt viņas ietekmi, bet tas būs cilvēku radīts notikmus, tāpēc nav ne mazākā iemesla baidīties vai krist panikā. Paralēli tam, uzmanīgi sekojiet notikumu gaitai savos masu mēdijos, tādai kā vairāku NLO liecībām visā pasaulē. Pastāv daži izkropļojumi, kā šie jaunumi jums tiek pasniegti. Tas aizskars to, kā tiks apspriesti daudz svarīgāki jautājumi tuvākā nākotnē, un galu gala kļūs par bāku šo jautājumu mainīšanai.

Šajās pēdējās dienās, kas ved pie kardinālām izmaiņām jūsu pasaulē, mēs vienmēr domājam par jums. Mēs lepojamies būt par jūsu brāļiem un sūtam jums savu mīlestību.


 
Esiet mierā.

Channeler: Wanderer of the Skyes



Tulkoja:Arturs


 Translations



http://www.thrivemovement.com/images/728x90.jpg

Sunday 9 October 2011

October 7, 2011








Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju


18.october/2011



Sveicieni no Federācijas:

 

Šajās dienās daudz kas notiek jūsu pasaulē. Jūs varat redzēt protestus, kas sastopami itin visur jo jūs mostaties mīlestības enerģijai. Tāpat arī daudz kas notiek aizkaru otrā pusē. Mums ir lieliskas ziņas ar kurām padalīties ar jums, tā kā mēs saglabājam jūs savās domās uz visiem laikiem un šajās smagajās dienās mēs sūtam jums savu mīlestību, kas ved uz Atklāšanu.

Pazemes bāzes par kurām mēs runājām un kuras deva patvērumu tām Illuminātu frakcijām, kas izveidoja vislielāko pretestību pārmaiņām, patiešām ir iznīcinātas nezaudējot ne dzīvības, kuras esam spējīgi atklāt. Skaidrs ziņojums tika nosūtīts kādā no pēdējiem ziņojumiem, par vienošanos, kas jau darbojas lai Illumināti padotos un viņu darbību pār jums kapitulēšanu. Citi avoti ir sākuši ziņot par šiem notikumiem un Illuminātiem nav vajadzīgs nekāds apstiprinājums par to, kas ir noticis. Šī ziņa tika diezgan pārliecinoši saņemta, par cik mēs esam spējīgi uzraudzīt caur to domām un emocijām, kuras tā skar. Tagad viņi apzinās visu un nekādu alternatīvu nav un tās ir viņu beigas.

Par cik šajās pēdējās stundās arvien vairāk un vairāk to grupu rokaspuiši novēršas no viņiem, virzība uz brīvo pasauli uzņem ātrumu un jaudu. Tik pat labi jūs to visu redzēsiet tuvākajās dienās. Patiesi, mēs to esam norādījuši jums jau agrāk, ka vairāki galvenie mediju vadītāji ir darījuši savu, lai varētu atvērt piekļuvi patiesībai un jūs tagad redzat daudz precīzākus ziņojumus par to, kas notiek jūsu pasaulē. Daudz svarīgāks ir tas, ka nu jūs saņemat to informāciju, kuru nebija iespējams saņemt agrāk.

Jūsu līderi patiešām Atklāšanu ir novietojuši savas darba kārtības priekšplānā un tā šobrīd ir daudzu tautu prioritāte. Varas zālēs uz visas pasaules ir iestājies pamatīgs klusums, jo tie, kuri gaida rīkojumu sākt Atklāšanas procesu, aiztur savu kolektīvo elpu. Vairāki valdības līmeņi ir iesaistīti šajā procesā un ir lieliska sajūta starp daudzām tautām kas zina, ka laiks ir pienācis. Šī ir laba lieta. Tas notīra ceļu tiem, kam ir jāpieņem šis lēmums, lai tiešām zinātu to ko viņi dara ir pareizi, patiesi un visbeidzot vissvarīgākā lieta, ko viņi jebkad darīs cilvēku rases dēļ. Ir pienācis laiks. Tie, kas pārāk ilgi runāja blēņas un muļķības par šo lēmumu nu ir pietiekami labi informēti par sekām ļaujot notikt atklāšanai un vajadzība pēc tās ir lielāka nekā jebkad agrāk. Mēs šeit aizrautīgi gaidām procesa sākšanos. Mēs uzraudzījām visu jūsu vadītāju domas un ir liela saskaņotība tajā, ka šis ir īstais laiks.

Atbilstoši tam mēs esam pastiprinājuši mūsu parādīšanos jūsu debesīs, jo arvien vairāk un vairāk cilvēku redz mūsu kuģus un nespēj izskaidrot to savā valodā. Mēs to turpināsim daudz lielākā mērogā ar ciešāku kontaktu un biežāku atklāšanos pāri jūsu pasaulei. Faktiski, tiem, kas uzrauga šos novērojumus statiski, cipars pieaugs kāpinājoši. Turiet acis debesīs, jo mēs gatavojamies apžilbināt jūs ar saviem kuģiem, sākums mūsu nākšanai Mierā un Mīlestībā.


 
Esiet mierā.



Channeler: Wanderer of the Skyes



Tulkoja:Artürs


 Translations



http://www.thrivemovement.com/images/728x90.jpg